Ymmärrys, että sisäinen kriitikko ajattelee parastani. Harjoitukset, etenkin valomeditaatioharjoitus. Ymmärrys siitä, että myötätunto vaatii tekoja. Kouluttajan persoona.

Koulutus: Myötätunto itseä kohtaan

Muistutus, että ei pidä syyttää liikaa itseä ja että tasapuolinen ihminen ei leimaa muita ilman kunnon tietoutta. Pidän myötätuntoisen kirjeen kirjoittamisesta.

Koulutus: Myötätunto itseä kohtaan

Ammattilaisen stressin peruskoulutus. Faktatietoa, esimerkkejä kivasti ja harjoitukset toimivat aina. Miellyttävä tapa esittää, ihanaa positiivinen kouluttaja.

Koulutus: Stressinhallintataidot

Tykkäsin, kun oli yhdistetty teoriaa ja harjoituksia. Pienryhmäopetus oli hyvä ja miellyttävä. Aika meni nopeasti. Hyvä peruspaketti mindfulnessista.

Koulutus: Mindfulness ja myötätunto itseä kohtaan

Uutta kiinnostavaa tietoa ja tutkimustietoa (mielen ja kehon yhteys). Ajatus tiedemiehen ja lapsen tavasta suhtautua asioihin. Osaava ja ihailtavan kannustava kouluttaja.

Koulutus: Mindfulness ja aivot

Mukava tunnelma, rauhallisuus, myönteisyys. Asioista puhuttiin oikeilla nimillä. Ohjaajien henkilökohtainen sitoutuminen ja arvostava ote.

Koulutus: Mindfulness MBCT kurssi (8 viikkoa)

Lämminhenkinen hienovarainen tunnelma; harjoitusten ja puhumisen hyvä rytmitys. Miellyttävät ohjaajat ja ryhmähenki, aihe mielenkiintoinen ja erittäin käytännönläheinen.

Koulutus: Mindfulness MBCT kurssi (8 viikkoa)

Aihe mielenkiintoinen ja tärkeä, antoi uutta näkökulmaa, millä taas katsoa vaikeita työ- ja muita asioita.

Koulutus: Onnen taidot

Erinomainen työyhteisöille, joissa kiire koetaan ongelmallisena.

Koulutus: Onnen taidot

Turvallinen ilmapiiri. Hyviä näkökulmia. Koulutus avasi silmiä. Sain tukea omaan selviytymiseen. Vahvistui se tietoisuus, että olen ihminen.

Koulutus: Stressinhallintataidot