Anastasia Kozlovski

CEO, koulutusvastaava, kouluttaja

Anastasia Kozlovski on koulutukseltaan lääkäri (lääketieteen lisensiaatti), kognitiivinen psykoterapeutti (KIT), mindfulness-ohjaaja ja rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja.

Hanna Savanna

kouluttaja

Hanna Savanna on kansainvälisesti sertifioitu vuorovaikutustaitojen kouluttaja (CNVC Certified NVC Trainer) ja sovittelija. Hän on kouluttanut sekä sovitellut Suomessa vuodesta 1999 lähtien.

Jaana Haapasalo

kouluttaja

Jaana Haapasalo on psykologi, psykoterapeutti, psykologian tohtori ja oikeus- ja kriminaalipsykologian dosentti. Hän on tehnyt tutkimustyötä rikoksentekijöiden ja lastensuojelun asiakasperheiden lapsuuden traumakokemuksista.

Maarit Lassander

kouluttaja

Maarit Lassander on terveyspsykologian erikoispsykologi ja kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan suuntautunut psykoterapeutti (YET). Hänen erikoisosaamisalueensa on mindfulness (tietoisuustaidot).

Maria Junes

kouluttaja, myynninedistämiskoordinaattori

Maria Junes on rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja sovittelija, lisäksi hän toimii Aitologiassa myynninedistämiskoordinaattorina.

Sari Markkanen

kouluttaja

Sari Markkanen on koulutukseltaan opettaja ja mindfulness-ohjaaja. Hän ohjaa työnään 8-vkon MBSR-stressinhallintaryhmiä sekä lyhyempiä mindfulness-kursseja sekä aikuisille että lapsille ja nuorille.

Tapio Malinen

kouluttaja

Tapio Malinen on psykologi, psykoterapeutti (VET), työnohjaaja (STOry) ja MBSR-ohjaaja.

Tuija Widen

kouluttaja

Tuija Widen on henkilöstö-, talous- ja muutosjohtamisen kokenut ammattilainen.